Laia Cubilles


www.laiacubilles.com

La Laia va començar els seus estudis artístics a l’Escola de Dansa Coco Comín, on va estudiar el primer curs de Comèdia Musical. Va continuar els seus estudis d’interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón – Jordi Oliver on es va graduar el 2011. Mentrestant també s’ha format en cant modern a l’Escola Altaveu amb l’Elisabeth Castro i ha continuat fent dansa a l’Escola de Dansa Coco Comín. També ha fet cursos de càmera i càsting amb Esteve Rovira i Pep Armengol.

En teatre interpreta obres com Sara i Eleonora dirigida per Manel Gausa i Laura Segarra i estrenada a Barcelona el febrer del 2012; La Dona d’Abans dirigida per Jordi Oliver i estrenada al Teatre Poliorama de Barcelona el juny del 2011; El Purgatori. Cabaret amb dues pilotes dirigida per Àngel Miralles i estrenada a Barcelona el maig del 2011; Psycho dirigida per Víctor Gómez Gironès i Marcel Ros i estrenada a l’Hospitalet de Llobregat el febrer del 2010; i teatre de carrer amb les companyies TEARTUM i AteatrA. Cal destacar No te la Juguis!, una obra de creació pròpia de la companyia AteatrA presentada al concurs “Tots junts actuem” de la Fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya que va estar premiada amb el 3r premi el juliol del 2007.

En audiovisual ha col·laborat en varis capítols pilots de sitcoms, com Despachadas dirigit per Laura Díaz i Muero por ser pija dirigit per Roc Checa; ha col·laborat en el programa Èxit de BTV; ha participat en el videoclip Recuerda de Shabu One Shant amb Jah Nattoh; i varis curtmetratges, com Una Nova Vida dirigit per Júlia Massagué i La noia invisible dirigit per Carla Merayo.